Deze geliefde kat hield de handen van zijn baasjes vast tijdens zijn laatste reis naar de dierenarts

Deze geliefde kat hield de handen van zijn baasjes vast tijdens zijn laatste reis naar de dierenarts

Pak de tissues er maar bij!

He held our hands on his last trip to the vet. Little Andrew was much stronger than his mom and I. from cats

Het was bijna alsof Kleine Andrew de kat wist wat er aan de hand was. Het arme beest was vijftien jaar oud en z'n gezondheid ging echt hard achteruit. Baasje Andrew Bernhard vertelde met verdriet over de dag dat hij besloot z'n huisdier te laten inslapen:

"Kleine Andrew was mijn partner. Hij was 15 en een half en hield van iedereen. Afgelopen jaar werd hij echter oud en ziek. Hij heeft elke dag van z'n leven gespind en toen hij daarmee stopte, wist ik dat het tijd. Het is altijd verdrietig om een vriend te verliezen."

En dat vond 'grote' Andrews vriendin ook, met wie hij de auto instapte om het arme beestje naar de laatste plek te brengen die hij in z'n leventje nog zou bezoeken. Maar hoe verdrietig het ook was, Andrew Bernhard heeft de beslissing niet lichtzinnig gemaakt:

"Hij is een hele lange tijd bij me geweest en is gewoon zonder brandstof komen te zitten. Hij at en dronk niks meer, stopte met spinnen en was gewoon zichzelf niet. Het zou gewoon egoïstisch te zijn om hem te houden alleen omdat ik hem niet wilde verliezen."

Wat resteert was dus één hele verdrietige laatste trip naar de dierenarts. Gelukkig kon Kleine Andrew in z'n laatste moment z'n baasjes nog wat steunen. Wat een lieve topkat!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties