Deze geweldige vrouw bewijst dat het kleinste gebaar van vriendelijkheid het grootst mogelijke verschil kan maken

Deze geweldige vrouw bewijst dat het kleinste gebaar van vriendelijkheid het grootst mogelijke verschil kan maken

De foto hieronder bewijst dat een gewone knuffel en een klein gebaar van menselijkheid het grootste verschil kunnen maken.

12308590_1248442001847200_120732902275201732_n

Carmen Mendez was onlangs lekker aan het eten in een fastfoodrestaurant toen ze een dakloze vrouw zag. De vrouw kwam binnen en vroeg restaurant-klanten of ze misschien iets over hadden zodat zij hun kruimels kon opeten.

Toen Carmen dat zag brak haar hart. Ze vond het ongelooflijk om dit te zien. Daarom gaf ze de vrouw niet slechts wat kruimeltjes, maar bood ze haar een heerlijke maaltijd aan.

De dakloze vrouw kon het bijna niet geloven. Zoveel vriendelijkheid was ze gewoon niet gewend. Ze barstte uit in tranen en wierp haar armen om Carmen: gewoon om haar een knuffel te geven. Eindelijk wat warmte van een ander mens.

Carmen werd hier ontzettend door geraakt. Ze schrijft op Facebook:

"Haar gezichtsuitdrukking zei alles. Ik heb nog nooit zoiets gevoeld: pure, echte dankbaarheid. Die knuffel was heel intens. Ik voelde de tranen werkelijk in mijn hart."

Toen Carmen de vrouw een maaltijd had gegeven vroeg ze werknemers van de fastfoodtent om haar eruit niet uit te knikkeren. Ze verdiende mededogen, niet een schop onder de kont en de kou buiten.

Nadat Carmen deze foto en haar verhaal online zette ging het in weinig tot geen tijd viraal. Het Amerikaanse Huffington Post schreef er een artikel over, en de Facebook-post is meer dan 230.000 keer geliket en meer dan 90.000 keer gedeeld.

Lees meer over:
Vrouwen Gemeenschapszin daklozen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties