Deze kat is dol op haar nieuwe baasje... voordat het ook maar geboren is

Geen categoriemrt 10 2016, 21:00
Zoek je een trouwe, beschermende kat? Dan heb je hem hier gevonden.
Je hebt veel verschillende katten, maar één eigenschap hebben de meesten toch wel. Ze kunnen wat schuw zijn, en laten hun aanhankelijkheid wat minder zien dan bijvoorbeeld honden. Nou, niet deze kat dus! Want die verlaat zijn nieuwe baasje niet meer.
Maar het begon allemaal op een merkwaardige manier. Panda, de kat van Liel Assayag, was een kat als alle andere. Maar toen Liel zwanger werd, veranderde alles. Haar huisdier bleek namelijk te beschikken over een zeer sterk moedergevoel, zelfs tegenover jonkies die niet van haar zijn.. of überhaupt geboren zijn.
Tijdens de gehele zwangerschap was dit ongeveer het vaste beeld in Liel's huis:
[caption id="attachment_133286" align="aligncenter" width="296"]Foto: Liel Aynmar Assayag Foto: Liel Aynmar Assayag[/caption]
Panda week niet meer van haar zijde, en leek de inhoud van haar buik te willen beschermen met haar leven. Het was een bijzonder gezicht, omdat de kat nog nooit zó gehecht aan iets was geweest. Wat de reden voor deze aanhankelijkheid is, is onduidelijk. Panda is op latere leeftijd geadopteerd door Liel, dus het kan best zijn dat ze zelf jonkies had en daarvan gescheiden is. Hoe het ook zij, toen Liel's zoontje uiteindelijk ter wereld kwam, veranderde er helemaal niets. En dus is dit inmiddels het beeld in huize Assayag:
Kat_Zwanger_2Is dat geen prachtige selfie om in te lijsten? Ik dacht het wel. Liel zal dus in ieder geval met een gerust hart kunnen weten dat er altijd iemand op haar zoontje let. En nu maar hopen dat de volgende theorie niet klopt..
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten