Deze kat raakte gruwelijk verbrand. Maar eenmaal opgeknapt helpt hij andere gewonde dieren

Deze kat raakte gruwelijk verbrand. Maar eenmaal opgeknapt helpt hij andere gewonde dieren

Dierenliefde is niet alleen liefde die mensen kunnen voelen voor dieren, maar zeker ook een gevoel voor dieren onderling!

Dit is Russel, die bij een huisbrand ernstig verbrandde. Vier dagen lang heeft hij alleen in de smeulende resten van het uitgebrande huis gelegen voordat het dier gevonden werd:

Meet-Russel-The-Burn-Victim-Cat-Who-Now-Cares-For-Other-Injured-Animals-1Bij een dierenarts werd het arme dier geholpen aan z'n brandwonden. Russel heeft littekens waar hij nooit meer helemaal van zal genezen, maar z'n leven is door enkele geweldige dokters in ieder geval weer dragelijk geworden. Eenvoudig was het niet om zover te komen: maar liefst 18 lange maanden moest de arme kat verzorgd worden aan z'n verwondingen.

Eenmaal aan de beterende hand, bleek Russel niet alleen een speciale kat omdat hij een brand overleefde. De kat begon ook te zorgen voor alle andere dieren die binnenkwamen bij het Dierennoodziekenhuis en Spoedeisende Hulp centrum waar het dier kon genezen van z'n lelijke brandwonden. Hij werd vriendjes met de plaatselijke Bambi:

Meet-Russel-The-Burn-Victim-Cat-Who-Now-Cares-For-Other-Injured-Animals-2Maar ook honden - normaalgesproken de aartsvijand van katten - konden rekenen op een bezorgde poot om hun schouders:

Meet-Russel-The-Burn-Victim-Cat-Who-Now-Cares-For-Other-Injured-Animals-4Lief toch?

Meet-Russel-The-Burn-Victim-Cat-Who-Now-Cares-For-Other-Injured-Animals-5Als er ook maar een klein beetje meer mensen waren met hetzelfde hart van goud als Russel, zou de wereld al een stuk aangenamer zijn! Als zelfs een kat het kan opbrengen om met liefde en aandacht te zorgen voor andere mensen die het heel moeilijk hebben, dan moet dat een mens ook kunnen lukken.. toch?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties