Deze man die bijna moet overgeven van luiers verschonen is elke nieuwe vader

Deze man die bijna moet overgeven van luiers verschonen is elke nieuwe vader

Heidi en Ted Cruz. Screenshot © Fox News

Menig moeder zullen deze beelden maar al te bekend voorkomen.

Luiers verschonen: het is niemands favoriete taak, maar voor je pracht van een baby heb je dat vieze klusje wel over... toch? Deze vader in ieder geval wel, maar om te zeggen dat dit nu van harte gaat... nee, ook niet echt. Moeders verschonen die dingen vaak zonder er te veel erg in te hebben, maar vaders hebben kennelijk veel meer moeite met het opschonen van hun babybilletjes.

Neem nu deze man, wiens dochter met volle luier en al klaarligt en wacht op een schone luier. Het is z'n bloedeigen kind, maar het is erg lastig voor de kersverse vader om te zorgen dat hij niet overgeeft:

Maar hoe klaar je dat klusje dan alsnog? Na enkele keren te hebben gekokhalst, komt hij met een plan. Zo'n trui is namelijk niet alleen om warm te blijven, maar kan ook uitstekend dienst doen als mondkapje. En zo kan z'n arme dochter toch nog voorzien worden van een schone luier.

Eind goed, al goed.. toch?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
baby's Luiers vaders overgeven

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties