Deze man ontsnapte aan de politie. Dat bleek echter een érg slecht idee

Deze man ontsnapte aan de politie. Dat bleek echter een érg slecht idee

Toen agenten de man die ze achtervolgden niet meer konden vinden, hadden ze niet verwacht dat hij alsnog was gevangen.

De 22-jarige Matthew Riggins uit Florida werd enkele weken geleden te voet achtervolgd door agenten die hem wilden inrekenen. Hij had een inbraak willen plegen, maar werd betrapt door de mannen in uniform. Matthew dacht dat het een goed idee zou zijn om zich te verstoppen in één van de vele meertjes die Florida telt. Hij had er toen waarschijnlijk niet op gerekend oog in oog te komen te staan met een ander veelvoorkomend fenomeen in de Amerikaanse staat.

Matthew bleek inderdaad onvindbaar te zijn voor zijn achtervolgers. Ze gaven op, en enige tijd werd er niets meer gehoord van de inbreker. Dit gold ook voor zijn familie en vrienden: zij gaven hem enkele dagen later als vermist op, omdat ze geen idee hadden waar hij was. Het was op dat moment nog niet duidelijk dat de vermiste man de gezochte inbreker was.

Weken na het de achtervolging werd in een meertje in de buurt een man aangetroffen, die leek te zijn verdronken. Agenten kwamen echter tot een gruwelijke ontdekking: het onderste deel van de dode man miste. Het was echter niet lang zoeken naar dit deel. In de buurt van het lichaam zwom een meterslange alligator, die zich zeer aggresief gedroeg richting de rechercheurs. Het dier werd verdoofd en onderzocht, waarna duidelijk werd wat zich had afgespeeld in de wateren van Florida. Er werden resten van een mens gevonden in de maag van het beest, die na onderzoek aan de aangetroffen man bleken te behoren. De verdwenen inbreker, de vermiste man en de drenkeling: het bleek allemaal één en dezelfde persoon te zijn.

Hij dacht te ontkomen door zich te verstoppen, maar uiteindelijk bleek dat deze slechte beslissing hem het leven heeft gekost.

[caption id="attachment_126237" align="aligncenter" width="700"]Het politiebericht. Foto: WFTV Orlando Het politiebericht. Foto: WFTV Orlando[/caption]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Florida Alligators inbraken

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties