Deze man probeert een schildpad op te eten. Het dier slaat echter op geweldige wijze terug!

Geen categoriemei 17 2016, 19:00
Als we je één belangrijke sles kunnen meegeven vandaag, laat het dan deze zijn: probeer nooit een levende schildpad op te peuzelen. Als je eigen gezondheid je lief is, kan je maar beter naar die woorden luisteren...
Het leek nog wel zo'n smakelijk hapje: een schildpad. Naar verluid kan je er een goede soep van trekken, en als je ziek bent bevat het vlees ook een krachtige geneeskrachtige werking. Dat wilde deze man wel proberen, dus hij kliefde een arme schildpad in tweeën die hem werd aangereikt.
De schildpad was echter niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven, en in een laatste poging om gerechtigheid te bewerkstelligen greep het dier zich vast in het voorhoofd van de man met behulp van diens klauwen. En daar was het beest ook niet meer van plan weg te gaan:
Het is duidelijk dat de schildpad een behoorlijke hoeveelheid pijn veroorzaakt, en uiteindelijk alleen maar verwijderd kan worden met behulp van een schroevendraaier. Of hij vervolgens nog is toegekomen aan het eten van het arme dier, is niet bekend. De schildpad heeft in ieder geval één duidelijk boodschap afgegeven: don't mess with me!
Ga de volgende keer dus maar gewoon weer een salade of een pannenkoek bestellen, want deze prachtige neefjes van de Teenage Mutant Ninja Turtles waren niet van plan om zich zomaar op te offeren als diner. En wie dat tegen beter weten in toch denkt... tja, die roept dit soort dierlijke agressie gewoon zelf op!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten