Deze mensen staan in de rij voor een pinautomaat. Eén onverwachtse gebeurtenis maakt vervolgens al hun dromen waar

Geen categoriedec 19 2015, 12:00
Een aantal mannen en vrouwen wilden wat geld opnemen bij een pinautomaat. Totaal onverwacht krijgen ze daar vervolgens de verrassing van hun leven.
Voor veel mensen is pinnen een angstaanjagende aangelegenheid. Terwijl je wat geld van je bankrekening haalt moet je goed opletten niet beroofd of geskimd te worden. Oh, en vergeet niet je geld in de automaat te laten zitten. Het kan allemaal een hoop stress opleveren, maar voor bovenstaande mensen (zie foto) die eerder deze week een lange rij vormden voor een pinautomaat in een uitgaansbuurt was het één grote droom die uitkwam.
Waarom? Omdat de pinautomaat gratis geld uitgaf. Het was eerst niet iedereen duidelijk, maar nadat zich een lange rij vormde voor de machine begonnen omwonenden te vermoeden dat er iets unieks aan de hand was.
https://twitter.com/OHAREcharlotte/status/677467127511674880
https://twitter.com/JoeSimms12/status/677264087198408704
Binnen een mum van tijd was echter het geld weer op:
https://twitter.com/methgroom/status/677469475050942465
En daarna kwam de bank zelf in actie. Een woordvoerder van Tesco - de bank - zei zich rot te schamen en uiteraard alles op alles te zetten om de machine weer te repareren:

"We zijn de fout van de pinautomaat aan het herstellen en zullen 'm zo spoedig mogelijk weer normaal dienst laten."

Hoeveel geld de bank kwijt was aan de avond van gratis geld uitspuwen is niet duidelijk. Ook niet of er consequenties zijn voor de mensen die zonder daarvoor hun saldo te hebben hoeven aantasten flappen hebben getapt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten