Deze ouders hadden genoeg absurde selfies van hun dochter gezien. Ze besloten dat ze dat ook konden

Geen categorieokt 03 2015, 13:00
Soms heb je je eigen ouders nodig om te beseffen hoe bijzonder vreemd een bepaald fenomeen is. Neem nu selfies.
Toen Emily Musson op een dag wakker werd en op Facebook keek, geloofde ze niet wat ze zag. Haar eigen ouders hadden namelijk hun uiterste best gedaan om wat...ehm... sociale kritiek op hun dochter. Of liever gezegd: wat sociale media-kritiek op dochterlief.
Want Emily heeft een verslaving die wel meer meisjes (en ook jongens) van haar generatie heeft: selfies nemen de hele dag. In bad, in bed, op school, op straat, tijdens het eten en natuurlijk gewoon als je je verveelt. Samen met haar vriendje heeft het jonge meisje er een ware sport van gemaakt:
selfies-IEn jong geleerd is oud gedaan, zo moeten haar ouders gedacht hebben. Want op een morgen niet lang geleden werd Emily wakker met dit bericht op Facebook:
selfies-IIInmiddels hebben duizenden mensen de foto's gezien van Emily en haar vriendje alsmede de perfecte imitatie door haar ouders, en daar hartelijk om gelachen. Emily zelf is er alleen niet zo blij mee:
https://twitter.com/emilymusson/status/641400526807150593
Kom op Emily, een beetje lachen! van een onsje zelfspot is nog nooit iemand minder geworden. En wees natuurlijk blij dat je ouders met de tijd meegaan! Dat kan niet iedereen zeggen, nietwaar?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten