Deze puppy was zoek, en reken maar dat je hem had willen vinden

Geen categoriemei 20 2016, 15:00
De beloning voor het terugvinden van deze hond was in ieder geval niet voor de poes.
Stel je voor: je bent inkopen doen, en je laat je hond een paar minuten achter in de auto om iets te kopen. Als je terugkomt, ontdek je echter dat de ruit van je auto is ingeslagen, en je geliefde viervoeter spoorloos verdwenen is.
Nou, dat overkwam dus de familie Steel. Radeloos waren ze, want wie had nou hun hond meegenomen? Het rare was dat alleen de hond was meegenomen: de daders hadden niet de moeite genomen om andere dingen uit de auto te stelen.
Er zat niets anders op dan een hele zoekactie op touw te zetten, maar dat leverde niets op. Uiteindelijk besloten ze folders door de stad te verspreiden, om mensen te wijzen op de verdwijning van Maggy, hun verloren hond. Haar baasjes gingen er echter niet vanuit dat mensen zomaar op zoek zouden gaan, en hadden dan ook een beloning uitgeloofd. Een riante beloning van - houd je vast - 10.000 dollar.
Bedenk je eens wat je daarmee zou kunnen doen! Waarschijnlijk (nou ja, hopelijk) gaat het geld nu geïnvesteerd worden in een opleiding, want een 18-jarige scholier bracht Maggy uiteindelijk terug naar haar eigenaren. Ze zou de hond gevonden hebben in de buurt van een metrostation, waar het arme dier aan haar lot was overgelaten. De tiener in kwestie zal blij zijn dat ze daar die dag langskwam!
Heer en mevrouw Steel hadden wel een verklaring voor de enorme beloning:

We wilden ervoor zorgen dat de beloning hoger was dan het bedrag dat de dieven voor Maggy hadden kunnen krijgen, zodat ze haar liever zouden terugbrengen.

Toch hadden ze dat ook best met een lagere beloning kunnen bereiken, want dit soort honden worden doorgaans voor zo'n 1.500 dollar verkocht. Maar misschien had de liefde voor hun hond deze keer wel een prijskaartje: een prijs die ze maar al te graag betalen voor de veilige terugkeer van hun huisdier. En laten we wel wezen: deze eerlijke vinder zal dat ook niet zo erg hebben gevonden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten