Deze twee gasten vielen zijn vriendin lastig. Na zijn ingrijpen zouden ze daar nog lang spijt van krijgen

Deze twee gasten vielen zijn vriendin lastig. Na zijn ingrijpen zouden ze daar nog lang spijt van krijgen

Revenge is a dish best served cold, zeggen ze. Vast, maar het is ook een gerecht dat je meteen en met ongenadige precisie moet toedienen.

Enter dit jonge stelletje, die nietsvermoedend door de gang van een metro lopen. Tot zover niets aan de hand, totdat er ergens halverwege twee vervelende gastjes staan die het nodig vinden om het meisje lastig te vallen. In de meeste omstandigheden is het beter om gewoon door te lopen en deze zakkenwassers te laten voor wat ze zijn: gigantische zakkenwassers.

Maar in dit geval gingen ze met dingen gooien, en zetten ze daarna ook nog eens een grote mond op.

Dát was echter een daad die ze beter niet hadden kunnen verrichten. Het vriendje van de vrouw is namelijk niet alleen arm candy. Nee, hij staat ook z'n mannetje in een boksring. En ook daarbuiten, als een bepaalde situatie daar om vraagt. En dit ontwikkelde zich in rap tempo tot een dergelijke situatie...

De twee kunnen het hele voorval navertellen, maar niet zonder een paar nieuwe blauwe plekken te hebben opgelopen. En ongetwijfeld de volgende dag ook een verschrikkelijke koppijn. Wat mij betreft: boontje komt om z'n loontje! Als je om narigheid vraagt, krijg je dat vroeg en laat ook weer een keer terug. Vooral de gast in de blauwe trui heeft die les hopelijk nu voor eens en altijd in z'n oren geknoopt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties