Deze verlamde bruid poseert in lingerie om te bewijzen dat gehandicapte vrouwen ook best sexy kunnen zijn

Deze verlamde bruid poseert in lingerie om te bewijzen dat gehandicapte vrouwen ook best sexy kunnen zijn

Rachelle (29) is klaar met het stigma dat rust op gehandicapte vrouwen. Ze zit in een rolstoel, maar dat maakt haar absoluut geen mindere vrouw.

Rachelle was een vrolijk en gelukkige meid toen vijf jaar geleden ineens het noodlot toesloeg: op nota bene haar eigen vrijgezellenfeest werd ze door een vriendin iets te hardhandig in het zwembad gegooid. Dat ging flink mis: ze raakte daarbij al het gevoel in haar lichaam kwijt vanaf haar romp. Ze kan sindsdien haar benen niet meer bewegen en zit in een rolstoel.

Maar Rachelle gaat niet bij de pakken neerzitten. Door haar verhaal kwam ze bekend te staan als "de verlamde bruid." Rachelle wil graag laten zien dat ze zoveel meer is dan alleen die benaming die medelijden moet opwekken.

De niet stuk te krijgen vrouw is na haar ongeluk namelijk gewoon getrouwd met de liefde van haar leven, én is in de afgelopen vijf jaar moeder geworden. Zielig? Daar wil ze niks van weten: ze poseert dikwijls in sexy lingerie om aan te tonen dat haar benen het niet meer doen, maar er helemaal niets mis is met haar levenslust:

rachelle-friedman-01-800Dat daarbij een katheder te zien is, kan haar niks schelen. Ze heeft dat ding nodig om te overleven, dus ze gaat er geen excuses voor aanbieden. Maar ze laat het medische apparaat ook niet haar hele leven dicteren. Ze poseert dus niet alleen in lingerie op haar eigen bed; op het strand is ze ook in bikini te bewonderen:

11258064_964698483593145_8441277437427261305_nMaar bovenal, nog boven haar ziekte of uiterlijk vertoon, blijft ze een liefhebbende moeder die voor haar dochter gaat zorgen no matter what. En daar zal helemaal niemand haar van weerhouden - of ze nu aan een rolstoel gekluisterd zit, of niet!

11665538_972387756157551_2396272804003568716_n

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties