Monique Smit bevalt van haar eerste kind: Noah

Monique Smit bevalt van haar eerste kind: Noah

Feest! De Volendamse zangers is voor het eerst moeder geworden.

In Volendam heeft iedereen vandaag beschuit met blauwe meisjes bij het ontbijt. Zangeres Monique Smit is namelijk bevallen van een gezonde zoon:

Zangeres en presentatrice Monique Smit is zaterdag bevallen van een zoon. Dat heeft de website Sterren.nl bekendgemaakt. Het ventje heet Noah. Moeder en kind maken het goed.

Uiteraard is de familie Smit - waar ook haar beroemde broer Jan toe behoort - erg verheugd over de komst van de jongste toevoeging aan het showbizzgezin. Jan Smit reageert op Facebook met een knipoog naar het geslacht van de nieuwe baby:

Voorlopig blijf ik dus de enige van de familie Smit die meisjes kan maken... Ik ben weer oom geworden van Noah!

En ook haar zus Jenny is erg blij met de nieuwe telg:

"Hoera, m'n super lieve knappe neefje is geboren."

Monique Smit is bekend van haar zang- en presentatiecarrière, en is vooral bekend en populair bij jonge kinderen. Aan het begin van het jaar maakte ze bekend in verwachting te zijn van haar vriend Martijn. De twee hadden samen nog geen kinderen, alhoewel Martijn reeds een zoon heeft uit een eerdere relatie.

Lees meer over:
baby's zwangerschap geboorte

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties