Echte liefde: vrouw weet wat haar man gaat zeggen... voor hij het zegt

Echte liefde: vrouw weet wat haar man gaat zeggen... voor hij het zegt

Deze vrouw kent haar man niet een klein beetje, maar echt dóór en dóór. En dat blijkt.

Ken je het fenomeen dat geliefden die al een hele tijd samen zijn elkaars zinnen kunnen afmaken? Wel, dit jonge echtpaar heeft dat punt allang bereikt... én overtroffen. Deze vrouw kan niet alleen de zin die haar man Peter begon feilloos afmaken, maar kent hem zo goed dat ze precies weet wat hij gaat zeggen, en tegelijkertijd met Peter kan meepraten terwijl hij de zin nog moet beginnen.

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Sorcerer-Wife.mp4"][/video]

.

Peter noemt zijn vrouw grappend 'sorcerer' (tovenaar), maar het heeft natuurlijk niets te maken met magie of toverkunsten. Dit is simpelweg wat er gebeurt als je heel veel van elkaar houdt en elkaar als geen ander leert kennen. Dan kan je elkaars zinnen niet alleen afmaken, maar ook nog eens beginnen. Kortom: echte liefde.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer