Deze vrouw was het spuugzat dat vreemden telkens op haar oprijlaan parkeerden. Dit was toen haar antwoord

Geen categoriefeb 13 2016, 8:00
De onbezonnen parkeerders kregen lik op stuk van deze vrouw, die alle vreemde auto's die haar oprijlaan als parkeerplaats gebruikten meer dan zat was.
Al meer dan tien jaar woont de 48-jarige Julie Geue in het huis wat je hierboven ziet. Op zich is het wonen naar alle tevredenheid, maar het pand heeft één vervelende trek: bij het huis hoort een mooie oprijlaan. Een hele mooie oprijlaan. Zo mooi, dat alle parkeerders van de hele stad 'm niet lijken te kunnen weerstaan. Al menig dag is Julie opgestaan en vond ze er auto's van mensen die haar eigendom gebruikten als een gratis parkeerplek.
Zelfs op de dag dat er niet gravel gestort moest worden, stond er een auto. In dit geval bleek de chauffeur een fout gemaakt te hebben. Julie:

"De overtreder in deze zaak beweert dat hij een onbewuste fout heeft gemaakt, en verward raakte met betrekking tot voor welk huis hij moest parkeren."

De chauffeur, aldus hemzelf, moest het huis naast Julie hebben. Dus ja.. volkomen logisch toch dat je de auto dan bij de buurvrouw neerzet? Julie had dan ook geen genade:

"Helaas, na tien jaar te maken te hebben gehad met luie, vervelende en brutale, vaak bedreigende mensen, die dit doen kan het mij niks meer schelen of het een onbewuste fout is of niet."

En dus, toen op diezelfde dag ook een bedrijf langskwam om nieuw gravel te storten op haar oprijlaan, liet ze de werkers gewoon hun gang gaan. Ondanks dat dus de auto van een vreemde daar nog stond.
Wel leverde Julie er een schep bij: de chauffeur mocht z'n auto zelf bevrijden uit de nieuwe gravel...
carmain_2686580a-768x512
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten