Die ene puzzel met de sneeuwpoppen kende je al. Kan je de panda ook in deze plaat ontdekken?

Die ene puzzel met de sneeuwpoppen kende je al. Kan je de panda ook in deze plaat ontdekken?

Move over, sneeuwpoppen! Want de metalheads komen jullie plek innemen.

Enkele dagen geleden ging de puzzel waarbij je een panda tussen sneeuwpoppen moest ontdekken als een lopend vuurtje over het internet. Tienduizenden mensen braken hun hoofd over het plaatje, zich hevig afvragend waar in vredesnaam dat knuffelige beest nu zat. Het leek zo lastig, maar nadat je 'm gevonden had leek de puzzel ineens een eitje.

Dat is het nu tijd voor het volgende niveau, want de panda is terug! Deze keer heeft hij zich niet verstopt tussen de vrolijke witte sneeuwpoppen, maar tussen de grimme fans van heavy metal-muziek. Hoeveel tijd kost het je deze keer om de panda te zien?

10603986_10153107765886595_6512267087627791759_o

Hoe lang duurde jij het voordat jij de panda zag? Deel de plaat na afloop vooral ook zelf op Facebook, en kijk of je beter bent dan je vrienden!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
puzzel heavy metal panda

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties