Dieptriest: 18-jarige dochter van staatssecretaris Blokhuis overlijdt plotseling

Geen categoriefeb 27 2018, 13:00
Een ware nachtmerrie.
Eind vorige week werd dochter Julia van ChristenUnie-staatssecretaris Paul Blokhuis met spoed opgenomen in het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Het 18-jarige meisje had "ernstige uitvalverschijnselen die waarschijnlijk het gevolg waren van een auto-immuunziekte." Hoewel de artsen hun best deden om haar te behandelen is zij afgelopen zondag helaas overleden.
Julia was de jongste van Blokhuis' vier dochters. Ze wordt beschreven door haar ouders als sociaal, lief, zachtaardig, en als een meisje dat er altijd was voor anderen.
Het zal niemand verbazen dat Blokhuis deze week en volgende week niet werkt. Het is één ding dat je ouders overlijden -- dat hoort erbij, het is de natuurlijke gang van zaken. Maar geen enkele ouder zou het overlijden moeten mee maken van zijn kind. Erger dan dit wordt het niet. Dat weet iedereen instinctief, maar als nieuwe vader kan ik vertellen dat dit pas écht duidelijk is -- in je hart -- op het moment dat je zelf kinderen hebt.
https://twitter.com/MinVWS/status/968380192195452928
Het gaat er hard aan toe in de politiek en onze oppositie tegen het nieuwe kabinet is helder -- en fel -- maar het moge duidelijk zijn dat onze gedachten en gebeden vandaag bij de staatssecretaris, zijn vrouw, en hun andere dochters zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten