Eerdmans: "De huizenbezitter is niet meer veilig bij de VVD"

Geen categoriefeb 27 2018, 14:00
De "VVD verhoogde jarenlang de lasten in Rotterdam."
Joost Eerdmans staat weliswaar bekend als iets minder uitgesproken en fanatiek dan, zeg, Geert Wilders, maar dat betekent niet dat hij er moeite mee heeft om het partijkartel aan te pakken. Dat blijkt maar weer uit deze tweet waarin hij de nepliberalen terecht een schop geeft omdat ze huizenbezitters verraden:
https://twitter.com/Eerdmans/status/968392810947842049
De afgelopen vier jaar zijn de lokale lasten harder gestegen dan de inflatie in de meeste gemeenten. Dat komt niet alleen door linkse partijen, maar ook door de VVD:

Zelfs de onroerendezaakbelasting – de heffing speciaal voor mensen met een koopwoning – is door de liberalen niet in toom gehouden. In gemeenten met een VVD-bewind steeg de ozb zelfs iets harder dan gemiddeld. De liberalen moeten niet alleen hun meerdere erkennen in D66, maar ook in GroenLinks.

Het is het zoveelste opzicht waarin de VVD de eigen achterban systematisch voorliegt, bedriegt, bedondert, en verraadt.
Wat daar aan te doen? Nou, om te beginnen moet die partij bij de gemeenteraadsverkiezingen van volgende maand maar eens goed onderuit gaan. Dat is de enige manier om de VVD ter verantwoording te roepen en iets van een impact te hebben. Als puntje bij paaltje komt maken VVD'ers zich namelijk alleen druk om hun eigen baan. Voor de rest hebben ze lak aan alles en iedereen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten