Digitale cadeau's van Hema

Digitale cadeau's van Hema

We kennen de Hema al sinds mensenheugenis als de gezelligste winkel van Nederland. Wie een oerhollands cadeau wilde kopen, kon er altijd terecht. Van chocoladeletters tot wollen truien, alles is er beschikbaar, tegen een schappelijke prijs. Sinds enige tijd is de Hema tevens de efficientste. Wie het wil, kan namelijk ook online terecht om een cadeau bij Hema te kopen.

Het gaat daarbij niet alleen om het traditionele Hema-assortiment. Hema biedt op zijn site namelijk ook handige cadeaukaarten aan. Voor een schoonmaakbeurt bijvoorbeeld. Of voor een tijdschrift, of een lekkere fles wijn. Van entertainment en ontspanning tot mode en zelfs vakantie, voor elke denkbare activiteit zijn er mooie cadeaukaarten beschikbaar. Het werkt bovendien heel eenvoudig. Je selecteert je cadeaukaart, maakt het persoonlijk met een leuke boodschap en regelt vervolgens eenvoudig de betaling met behulp van iDeal.

Winkelen bij Hema is zo anders, maar nog steeds hetzelfde: ouderwets Hollands, maar toch heel eigentijds. En nu dus, dankzij de nieuwe online opties, nog gemakkelijker dan voorheen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
winkels cadeaus HEMA

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties