Donald Trump gooit alle remmen weer los en beledigt mede-presidentskandidaten tot op het bot

Geen categoriesep 10 2015, 19:00
Carly Fiorina en haar 'lelijke gezicht' zouden niet goed genoeg zijn om Amerika te besturen.
Donald Trump heeft weer toegeslagen. Toen hij op het campagnepad werd gevraagd iets te zeggen over Carly Fiorina - die net als Trump het steeds beter doet in de peilingen om de race voor de Republikeinse nominatie inzake de presidentsverkiezingen - ging de vastgoedtycoon los. De belangrijkste reden dat Fiorina geen goede president zou kunnen zijn, aldus Trump, is het feit dat haar gezicht niet leidinggevend genoeg zou zijn:
De Fiorina-uithaal, die het 'vrouwonvriendelijke' imago van Trump dreigt te versterken, deed de kersverse politicus toen hij op televisie het gezicht van Fiorina zag. 'Kan je dat voorstellen, het gezicht van onze volgende president?', riep Trump in de nabijheid van Rolling Stone-verslaggever Paul Solotaroff, die met hem was meegereisd in zijn Trump-vliegtuig, een Boeing 757. 'Ik bedoel, ze is een vrouw en ik mag geen slechte dingen zeggen. Maar kom op, mensen. Is dit serieus?'
De boodschap van de miljardair was duidelijk: iemand met zo'n voorkomen kon en mocht nooit president van 's werelds enige supermacht worden.
Donald Trump heeft er een gewoonte van gemaakt om personen die naar zijn idee hem in de weg zitten keihard aan te pakken. Nadat de multimiljardair ook niet tevreden was met de manier waarop hij behandeld werd door debatleider Megyn Kelly, suggereerde Trump dat ze hem alleen maar hard aanpakte omdat ze ongesteld zou zijn.
Beledigingen of niet, Trump blijft het goed doen in de peilingen. Hij is al maanden de onbetwiste koploper in de peilingen en er zijn zelfs peilbureaus die de New Yorkse zakenman betere papieren toedichten dan Hillary Clinton als het gaat om de vraag wie de nieuwe president van Amerika wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten