Deze jongen weet wel raad met meubelrecensies in de IKEA, en plaatst een winkel vol met zijn eigen - hilarische - varianten daarop

Geen categoriesep 10 2015, 20:00
Welke tafel werkt het beste tegen Jehova-getuigen? En welke soepkom zou zomaar eens kunnen bewerkstelligen dat je vrouw van je scheidt? De IKEA heeft het antwoord voor je! Volgens deze grappenmaker, althans...
IKEA staat bekend om de recensies die ze naast meubels ophangen, met als doel het winkelende publiek te verleiden en te overtuigen dat de Zweedse meubelgigant écht kwaliteit levert. Maar volgens deze lolbroek levert IKEA zelfs zoveel kwaliteit, dat alles wat er te koop is voor nog oneindig veel andere doeleinden kan worden gebruikt.
Neem nu deze klok. Om de tijd mee in de gaten te houden? Nee joh. Het is een aanleiding tot een zware filosofische exegese:
RWvZuplEn zo'n tafel? Perfect om Jehova-getuigen mee weg te jagen!
FvPzWBODeze kast was dan weer wat minder een succes...
AD8pd5kMaar deze bank was een echte vondst:
LRLiEs3Indiana Jones zullen we waarschijnlijk wel nooit in de winkel zien...
augtkTeNee, echt niet...
8GZTQ4eÉcht, écht niet...
okA9rKn
Wie van zijn of haar echtgenoot houdt, kan de winkel overigens ook maar beter ontwijken
WXm9wNP
Deze grappige nep-reviews zullen menigeen overtuigen dat er humor in IKEA zit. Sommigen wisten dat al. Kijk hoe deze jongen de draak steekt met z'n vriendin en de lollige namen die sommige IKEA-artikelen hebben, of naar deze 'kunstkenners' die afgaan als een gieter als ze IKEA-prentjes niet kunnen onderscheiden van echte kunstwerken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten