Deze jongen weet wel raad met meubelrecensies in de IKEA, en plaatst een winkel vol met zijn eigen - hilarische - varianten daarop

Deze jongen weet wel raad met meubelrecensies in de IKEA, en plaatst een winkel vol met zijn eigen - hilarische - varianten daarop

Welke tafel werkt het beste tegen Jehova-getuigen? En welke soepkom zou zomaar eens kunnen bewerkstelligen dat je vrouw van je scheidt? De IKEA heeft het antwoord voor je! Volgens deze grappenmaker, althans...

IKEA staat bekend om de recensies die ze naast meubels ophangen, met als doel het winkelende publiek te verleiden en te overtuigen dat de Zweedse meubelgigant écht kwaliteit levert. Maar volgens deze lolbroek levert IKEA zelfs zoveel kwaliteit, dat alles wat er te koop is voor nog oneindig veel andere doeleinden kan worden gebruikt.

Neem nu deze klok. Om de tijd mee in de gaten te houden? Nee joh. Het is een aanleiding tot een zware filosofische exegese:

RWvZuplEn zo'n tafel? Perfect om Jehova-getuigen mee weg te jagen!

FvPzWBODeze kast was dan weer wat minder een succes...

AD8pd5kMaar deze bank was een echte vondst:

LRLiEs3Indiana Jones zullen we waarschijnlijk wel nooit in de winkel zien...

augtkTeNee, echt niet...

8GZTQ4eÉcht, écht niet...

okA9rKn

Wie van zijn of haar echtgenoot houdt, kan de winkel overigens ook maar beter ontwijken

WXm9wNP

Deze grappige nep-reviews zullen menigeen overtuigen dat er humor in IKEA zit. Sommigen wisten dat al. Kijk hoe deze jongen de draak steekt met z'n vriendin en de lollige namen die sommige IKEA-artikelen hebben, of naar deze 'kunstkenners' die afgaan als een gieter als ze IKEA-prentjes niet kunnen onderscheiden van echte kunstwerken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Ikea meubels recensies lolbroek

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties