'Dikke broer' van Kim Kardashian opgenomen in het ziekenhuis

'Dikke broer' van Kim Kardashian opgenomen in het ziekenhuis

Bij Robert Kardashian is diabetes vastgesteld.

Veel sterren maken zich op voor een vrolijk en knallend Oud en Nieuw, maar de broer van Kim Kardashian kan de oliebollen beter laten staan. Robert Kardashian vecht al maanden tegen de kilo's, maar niets lijkt te helpen. Diëten, personal trainers, het haalde allemaal niets uit voor de realityster. Het ging zelfs zo ver dat hij besloot om niet langer voor de camera's te verschijnen van Keeping Up With The Kardashians.

De kilo's vlogen er vooral aan nadat Roberts relatie met zangeres Rita Ora tot een einde kwam. Sindsdien kampt hij met neerslachtigheid en probeert hij zijn verdriet weg te eten – en dat is te zien. In augustus wilde Robert daarom een maagverkleining, maar ook dat liep op niets uit. Dit weekend ging zijn gezondheid plotseling drastisch achteruit, en moest hij worden opgenomen in het ziekenhuis.

Inmiddels is diabetes vastgesteld bij de zwaarlijvige Kardashian – het resultaat van jarenlang feesten en uitgaan, in combinatie met veel en slecht eten. De 28-jarige Robert ziet er dan ook uit als een man van 38. Een schril contrast met zijn zussen, die allemaal fit en in vorm zijn – zelfs Kim, die net is bevallen van een prachtige zoon. Het is schokkend om te zien hoe zeer Roberts uiterlijk is veranderd ten opzichte van een paar jaar geleden:

https://www.instagram.com/p/5OJh8Lkp7s/?taken-by=robert.kardashian

Het is dan ook te hopen dat hij goed kan worden behandeld voor zijn diabetes, en dat die behandeling zichtbaar vruchten afwerpt. Op naar een gezond 2016 voor Robert Kardashian!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties