Dinand Woesthoff kan bijna niet wachten op de geboorte van zijn vierde kind. Wordt dit de laatste?

Geen categoriejan 18 2016, 9:00
De zanger van Kane heeft het geslacht van zijn vierde kind onthuld.
Over ongeveer vier maanden kan bekend Nederland weer een nieuwe kleine spruit verwelkomen: de voormalige zanger van Kane en zijn vrouw Lucy verwachten een dochter. Het wordt Dinands vierde kind. Met Guusje Nederhorst, die kort daarna overleed, kreeg hij zoon Dean, en met zijn huidige levensgezel Lucy kreeg hij zoontjes Jimi en Che.
Nu komt er een vierde kind aan, en volgens Dinand wordt dat een dochter. De zanger kan niet wachten tot hij zijn dochter in de armen kan sluiten. En ook de drie broertjes zijn laaiend enthousiast. De Telegraaf citeert Dinand:

"Het was voor die drie gasten sowieso heel leuk dat er nog eentje kwam en tijdens Kerst hebben ze op een speciale manier zelf ontdekt dat er een zusje kwam, dus dat is fantastisch!"

Wat voor 'speciale' manier dat is, laat de zanger in het midden. Wel vertelt hij dat dit wat hem betreft zijn laatste kind zal zijn, want vier is wel genoeg. Maar aan de andere kant had Dinand überhaupt nooit gepland om vader te worden, dus eigenlijk is niets zeker op dit gebied! Wie weet is de geboorte van een jonge dochter wel zó mooi en ontroerend, dat Dinand er direct nog wat kinderen bij wil!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten