Dit gezin was gewoon televisie aan het kijken. Dan komt vader ineens krijsend binnenstormen...

Dit gezin was gewoon televisie aan het kijken. Dan komt vader ineens krijsend binnenstormen...

Denk je even te genieten van je televisie-avondje.. en dan gebeurt er plots dit.

Gewoon even lekker onderuit op de bank naar de tv kijken. Een hardwerkende moeder en haar dochter vonden wel dat ze dat verdiend hadden. Helaas wordt het rustige momentje als plotsklaps ook ineens vader de woonkamer komt binnengestormd. In het tijdsbestek van luttele seconden gaat dit gezin van ultiem zen meteen door naar TOTALE STRESSCALATIE!

Wat wil het toeval nu? Vader komt niet alleen naar binnen. Hij heeft ook een achtpotige vriend meegenomen...

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/01/Spider-Scare.mp4"][/video]

En - zo blijkt - meer dan één persoon in het huishouden is als de dood voor het dier.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
angst spinnen vader

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties