Dit is 'm dan: de onvervalste tuigterrorist die De Telegraaf ramkraakte

Geen categoriejun 26 2018, 10:00
Een figuur met een kap over zijn hoofd loopt op z'n dooie gemakje de auto uit nadat hij zojuist de voorkant van het redactiepand van De Telegraaf aan gruzelementen heeft gereden. Wat een idioot.
Nou, we hebben beeld. Van de complete mafklapper die het nodig vond om vanochtend De Telegraaf te rammen met zijn bestelbus, waarna hij rustig het voertuig verliet om via een andere nabijgeparkeerde auto het toneel van de aanslag te ontvluchten. De Telegraaf gaf rond de klok van negen uur enkele beelden vrij van de nog anonieme gozer die de façade van de nieuwsredactie van de genoemde krant reduceerde tot een rokende puinhoop:
10169488-790e-11e8-acb3-4fb373bc1a44.png
Eerst loopt de kerel rustig, maar als er brand achter hem uitbreekt neemt hij toch maar op een wat hogere snelheid de benen:
1024ef06-790e-11e8-acb3-4fb373bc1a44.png
De beelden zijn geschoten door een camera aan de voorzijde van het pand, die volledig verwoest werd, maar de beelden hebben het dus gered. Gelukkig ook maar, want vooralsnog vormen ze het enige aanknopingspunt dat we hebben om dit laaghartige stuk vreten bij z'n capuchon te grijpen.
Mocht u in de buurt wonen of werken en iets gezien hebben, laat het de politie dan vooral weten. Zoniet, deel deze beelden dan zoveel u kan. Want dit tuig dat de vrije pers aanviel moet gesnapt worden en voor jaren achter de tralies verdwijnen - journalisten aanvallen doe je namelijk maar in een aftandse bananenrepubliek, maar zeker niet in Nederland. Onverlaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten