Dit kattencafé moet gedwongen de deuren sluiten.. Maar daar hebben ze een geweldige reden voor

Dit kattencafé moet gedwongen de deuren sluiten.. Maar daar hebben ze een geweldige reden voor

Helaas, het kattencafé gaat dicht. Maar dat hoef je niet zo'n ramp te vinden, als het aan de eigenaars ligt.

Niet alleen honden hebben tegenwoordig recht op hun eigen café: ook katten hadden tot voor kort hun eigen stekkie. Tot voor kort, want het café is ten onder gegaan aan haar eigen succes. Haar bestaansrecht was verdwenen, om het zo maar te zeggen. We zullen het uitleggen.

Dit is het Catfé, een bescheiden cafeetje in het Canadese Vancouver:

Kattencafé_2

Het is misschien niet zo mooi of groot als andere plekjes in de hippe stad, maar het had tot voor kort wel één bijzonder pluspunt: katten. De eigenaar had namelijk een groot aantal katten geadopteerd om die in zijn zaakje te laten rondlopen. Het was een erg mooi idee dat het nuttige met het aangename combineerde. Klanten konden gewoon een drankje bestellen, en in de tussentijd met de dieren spelen of knuffelen. Alle katten hadden om één of andere reden geen baasje, en dat was nou juist wat de eigenaar van dit café wilde veranderen.

Als een klant namelijk een goede band kreeg met één van de beesten, kreeg hij namelijk het aanbod om hem of haar te adopteren. Zo zouden ze eindelijk een goed huis moeten vinden. Maar de eigenaar had niet verwacht dat het zo'n storm zou lopen. Vooral rond de feestdagen zijn enorm veel katten geadopteerd. Het resultaat? Een kattencafé zonder katten. En dat kan niet, dus moet het café tijdelijk dicht. Het was niet helemaal gepland: eigenlijk had er een verse lading katten binnen moeten komen deze week. Maar door de slechte weersomstandigheden is dit niet gelukt, waardoor het café door haar 'voorraad' heen is.

Het café moet dus een tijdje dicht. Maar of de eigenaar dat heel erg vindt? Niet bepaald.

Lees meer over:
café katten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties