image11

Dit zijn de 5 populairste vliegbestemmingen

Geen categoriefeb 27 2019, 7:30
De Nederlanders vliegen wat af. Een korte stedentrip naar Stockholm wanneer men er even een weekendje tussenuit wilt, of een korte citytrip naar Parijs om even wat nieuwe energie op te doen. Hoewel ook de zomervakantie nog steeds populair is, wordt er steeds vaker gekozen voor meerdere korte vakanties om even wat anders dan normaal te doen. Maar wat zijn nu de vijf meest populaire vliegbestemmingen?
Wie heeft het nu niet op zijn verlanglijstje staan; een vakantie naar the big apple. Van een wandeling door het park, tot het bezoeken van Times Square. Er is zo ontzettend veel te zien, te doen en te beleven in New York, dat het een trip is die echt wel ooit gemaakt moet worden. New York is dan ook de ideale locatie voor een korte, of lange citytrip.
De trip naar Londen is wederom de meest gemaakte reis vanuit Schiphol. Londen is de belangrijkste Europese bestemming, en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze stad is nu eenmaal anders dan alle anderen, en biedt zowel voor degenen die van cultuur, als winkelen, als historie houden van alles om te doen en beleven. Daarnaast zijn de trips vaak goedkoop en is Londen populair genoeg om het hele jaar door bezocht te worden. Zo is het een geweldige eindbestemming tijdens de zomerse maanden, maar is het er ook met kerst of in de herfst ontzettend sfeervol.
Cultuur, historie, architectuur en romantiek. Rome is dé locatie om er even een weekendje tussenuit te gaan. Je kunt er uren wandelen en de mooiste historische plekken bewonderen, waarna je vervolgens even bijkomt met een heerlijk glas wijn op een van de vele terrassen. En dat maakt Rome natuurlijk geschikt voor iedereen; van jonge stelletjes tot gezinnen met kinderen.
Barcelona is natuurlijk al jaren een populaire vliegbestemming, en vindt ook nu weer een plekje in de top vijf. Als een van de meest populaire vliegbestemmingen in Europa, wordt Barcelona met ontzettend grote regelmaat bezocht.
Een vakantie naar de nog redelijk onontdekte landen zoals Wenen is bijna net zo populair geworden als een korte citytrip naar Barcelona of Rome; en dat is te zien in de hoeveelheid vluchten die er jaarlijks gemaakt worden naar dit prachtige land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten