Zoet filmpje: Dit meisje geeft haar eten aan een dakloze man

Zoet filmpje: Dit meisje geeft haar eten aan een dakloze man

Een heerlijk zoet filmpje zo vlak voor het weekend. Dit meisje gaat samen met haar vader uit eten. Als ze dan uit het raam een dakloze man op een bankje ziet zitten, doet ze iets wat je hart zal doen smelten.

Als Ella samen met haar vader uit eten gaat, ziet ze uit het raam een dakloze man alleen op een bankje zitten. Op dat moment besluit ze om haar eten aan deze man te geven.

Als Ella aanstalten maakt om met haar bordje naar buiten te lopen, lijkt ze wat onzeker. Maar haar vader moedigt het meisje aan:

Jij kunt dit Ella.

Terwijl Ella naar buiten loopt is haar vader zo trots als een pauw. Hij prijst haar dan ook de hemel in zodra deze kleine heldin weer bij hem aanschuift.

Je bent geweldig Ella! Goed gedaan.

Wat - een - fantastisch - kind.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
daklozen goede daad Ella

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer