shutterstock 353116961

Donald Trump tijdens 4-juli-speech: 'We zullen NOOIT toestaan dat mensen onze geschiedenis gaan verwijderen'

Geen categoriejul 05 2020, 13:00
Gisteren tijdens de Fourth of July-viering gaf Donald Trump een speech met een duidelijke boodschap: de VS zullen nooit buigen voor de tirannie van de anti-racisten. De geschiedenis zal niet worden veranderd onder het toeziend oog van Trump, de hedendaagse beeldenstorm is niks meer dan een poging om de geschiedenis te herschrijven. Met de verkiezingen om de hoek was Trump duidelijk: de VS zullen niet vallen voor de linkse groeperingen.
Trump liet zijn speech weten dat hij niks moet hebben van de BLM-indoctrinatie. De linkse groeperingen in Amerika werpen een vals narratief op, iets wat alleen zal leiden tot een inperking van de Amerikaanse vrijheden. Iets wat Trump koste wat kost wil voorkomen. De vrijheid van meningsuiting is heilig voor tal van Amerikanen, maar met groeperingen als Antifa weet je dat dat soort grondrechten als eerste zullen sneuvelen.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1279623260490039298?ref_src=twsrc%5Etfw
Linkse deugers die speech van Trump gisternacht hoorden zullen wel wat linkse tranen hebben laten vallen. Hun oikofobe gedachten zijn niet welkom in het Trump-tijdperk. Trump wil namelijk juist meer aandacht voor de grootheid van zijn land op de scholen. De zelfhaat van links keurt hij af, hij wil juist dat mensen inzien wat een prachtig land de VS is. De vrijheden die de VS hebben zijn uniek en zullen daarom moeten worden beschermd!
https://twitter.com/WhiteHouse/status/1279255418938802177?ref_src=twsrc%5Etfw
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten