Donald Trump tijdens 4-juli-speech: 'We zullen NOOIT toestaan dat mensen onze geschiedenis gaan verwijderen'

Donald Trump tijdens 4-juli-speech: 'We zullen NOOIT toestaan dat mensen onze geschiedenis gaan verwijderen'

Joseph Sohm / Shutterstock

Gisteren tijdens de Fourth of July-viering gaf Donald Trump een speech met een duidelijke boodschap: de VS zullen nooit buigen voor de tirannie van de anti-racisten. De geschiedenis zal niet worden veranderd onder het toeziend oog van Trump, de hedendaagse beeldenstorm is niks meer dan een poging om de geschiedenis te herschrijven. Met de verkiezingen om de hoek was Trump duidelijk: de VS zullen niet vallen voor de linkse groeperingen.

Trump liet zijn speech weten dat hij niks moet hebben van de BLM-indoctrinatie. De linkse groeperingen in Amerika werpen een vals narratief op, iets wat alleen zal leiden tot een inperking van de Amerikaanse vrijheden. Iets wat Trump koste wat kost wil voorkomen. De vrijheid van meningsuiting is heilig voor tal van Amerikanen, maar met groeperingen als Antifa weet je dat dat soort grondrechten als eerste zullen sneuvelen.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Linkse deugers die speech van Trump gisternacht hoorden zullen wel wat linkse tranen hebben laten vallen. Hun oikofobe gedachten zijn niet welkom in het Trump-tijdperk. Trump wil namelijk juist meer aandacht voor de grootheid van zijn land op de scholen. De zelfhaat van links keurt hij af, hij wil juist dat mensen inzien wat een prachtig land de VS is. De vrijheden die de VS hebben zijn uniek en zullen daarom moeten worden beschermd!

?ref_src=twsrc%5Etfw

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties