Door deze duistere uitvinding kan je je kat eindelijk een menselijke stem geven...

Geen categoriemei 02 2016, 19:00
Heb jij je altijd al afgevraagd wat je kat je probeert te vertellen met z'n verschillende soort miauws? Nu kan dat eindelijk, met dit opmerkelijke nieuwe apparaat...
Pratende katten? Nah, dat kan toch alleen maar in tekenfilms? Mispoes, want anno 2016 kan jij je eigen spinnende vriend ook in normale mensentaal z'n zegje laten doen!
Het klinkt misschien onaannemelijk, maar goed: was elke grote uitvinding dat niet ooit eens? Hoe dan ook, de Temptations Catterbox geeft je kat een stem die het nooit gehad heeft. Eigenaar Pete Simmons had dan ook niet trotser kunnen zijn op zijn geesteskindje:

"We zijn gefascineerd door katten, dus we ondernamen een missie om ze beter te leren kennen.

We leerden al snel dat de miauw van een volwassen kat zijn manier is om met mensen te communiceren. En door te investeren in dit prototype, kunnen we beginnen met het verbeteren van begrip tussen hen beiden."

Ben je benieuwd hoe zoiets er dan uitziet? Nou, zo ongeveer dus:
De Catterbox kan dus, als je Pete mag geloven, daadwerkelijk de miauws van je poes omzetten in begrijpelijke mensentaal. Moet je arme Poekie wel rondlopen met zo'n gekke halsband (dat helaas weer wel), maar je krijgt er dan wel een huisdier voor terug dat de oren van je kop kletst:
Lijkt het je wat? Ik moet zelf zeggen ook wel te kunnen genieten van het mysterie van de miauw. Je hoeft niet altijd meteen precies te weten waarom een kat aan het mauwen geslagen is. Dat betekent namelijk dat je als baasje tijd moet investeren om erachter te komen wat er met je huisdier aan de hand is. Als Tommie of Tijger alles al meteen in het Nederlands voorkauwt, is de lol er al snel weer af.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten