Doorgedraaide Hema stapt over op 'genderneutrale kinderkleding'

Geen categoriesep 20 2017, 9:00
De strijd tegen 'seksisme' begint knettergekke vormen aan te nemen.
Kijk jongens, een prachtige reden om de Hema voortaan keihard te boycotten:

Vanaf eind dit jaar verdwijnen de aanduidingen 'jongen' en 'meisje' van de verpakkingen en kledinglabels in de Hema. De keten stapt dan helemaal over op genderneutrale kinderkleding. Aanleiding is de groeiende behoefte aan 'stoerdere meisjeskleding'.

Volgens het AD gebruikt de Hema het excuus dat er af en toe kinderen zijn die klagen over de kleding in het assortiment. Zo was er twee jaar geleden een (1!) meisje die aangaf dat ze niet zo blij was met 'onderbroeken met roze hartjes erop.' Ze wilde iets stoerders.
Natuurlijk heeft die 'klacht' helemaal niets te maken met dit beleid. Welnee. Hema wordt genderneutraal omdat het bedrijf geleid wordt door een stel zwaargestoorde quasi-intellectuele mafketels die, helaas, te lang en effectief geïndoctrineerd zijn tijdens hun studiejaren.
https://twitter.com/Margreeth0_0/status/910370232660881408
Hilarisch genoeg blijft Hema wél 'gewoon' roze jurkjes verkopen. Alleen hangen die dan niet meer op de 'meisjesafdeling' maar op de 'genderneutrale kidsafdeling' met kleding die gedragen kan worden door jongens én meisjes.
Een roze jurkje.
Zucht.
Goed. Dat worden voortaan dus geen Hema-kinderkleren meer voor mijn dochter. Ach sorry genderneutrale snowflakes, ik bedoel kind!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten