Douaniers nu ook verteld: doe uniform uit

Geen categoriesep 27 2014, 11:29
Dit is knettergek aan het worden.
De Nederlandse overheid laat zich weer eens van zijn meest laffe kant zien. Waar de krijgsmacht militairen eerder al vertelde dat ze voortaan maar niet meer in hun uniform over straat moesten gaan (of in de trein moesten zitten, etc.), geldt datzelfde nu voor douaniers.
Een woordvoerder van de douane zegt tegen RTL Nieuws dat hij de waarschuwing van de krijgsmacht volkomen terecht vindt:

Militairen werd eerder deze week al aangeraden om voor en na hun werk in burger over straat te gaan. "Daar sluiten we ons bij aan. Hoewel het uniform van douaniers verschilt van dat van militairen, is dat voor sommigen moeilijk te zien", laat een woordvoerder weten.

'Te gek voor woorden' is geen adequate samenvatting van wat er de laatste dagen is gebeurd. Dit gaat veel verder. De Nederlandse staat is compleet en totaal gefeminiseerd, of eigenlijk (want het heeft er alle schijn van dat er tegenwoordig meer moedige vrouwen dan mannen zijn in ons land): gewatjefiseerd. In plaats van dat ze pal staat voor onze waarden en vrijheid, doen de Haagse kaasstolp en diens assistenten onmiddellijk een stapje terug als er ook maar iets gebeurt dat mogelijk, eventueel, wie weet problemen zou kunnen opleveren.
Als ISIS-aanhangers aanslagen dreigen te plegen op militairen zorg je ervoor dat er overal groen (militairen) en blauw (agenten) te zien zijn. Laat ze maar rondlopen met hun wapens duidelijk zichtbaar; draag ze op om zichzelf zoveel mogelijk te laten zien, om duidelijk te maken dat we niet bang zijn voor terroristen
Een kind begrijpt bovenstaande nog, maar helaas wordt Nederland geleid door een stel lafhartige dwazen van de eerste orde. Deze on-mannen en -vrouwen denken werkelijk dat het allemaal wel goed komt als we ons maar zoveel mogelijk verstoppen, onze mond houden, en braaf doen wat extremisten willen.
Nee dus. We zijn verwikkeld in een ideologische oorlog die we moeten winnen. Dat kan alleen door moed te tonen en onze manier van leven in alle omstandigheden te verdedigen. Pas op de plaats maken lokt alleen maar meer agressie en dreigementen uit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten