Holleeder kocht zich in bij liquidatiegroep

Holleeder kocht zich in bij liquidatiegroep

7 miljoen.

Dat is dure business zeg, het liquideren van concurrenten:

Willem Holleeder heeft zich met 7 miljoen euro ingekocht bij een 'liquidatiegroep' rond crimineel Dino S. Dat blijkt volgens NRC Handelsblad uit kluisverklaringen van kroongetuige Fred Ros, die in bezit zijn van de krant. Het Openbaar Ministerie (OM) houdt meerdere verdachten verantwoordelijk voor zeven huurmoorden en verscheidene pogingen daartoe.

Volgens Ros bepaalde Holleeder samen met Dino Soerel en Stanley Hills (die in 2011 zelf vermoord werd) wie er dood moesten. "Het zijn negen van de tien keer mensen waar Willem een conflict mee heeft," aldus de kroongetuige.

Hoe meer informatie Ros de rechtbank deelt, hoe duidelijker het wordt dat Holleeder zo snel mogelijk definitief achter slot en grendel moet worden gezet. Wat een psychopaat is dat zeg.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties