Douwe Bob heeft wel interesse voor Armeense schoonheid, en dat lijkt nu wederzijds

Geen categoriemei 13 2016, 17:00
Douwe Bob's deelname aan het Songfestival legt hem zeker geen windeieren, en niet alleen op muzikaal gebied!
We kunnen er met zijn allen niet omheen: Douwe heeft dinsdagavond een ijzersterk optreden verzorgd! De Nederlander staat bij de meeste bookmakers zelfs in de top 10 aan kanshebbers voor de uiteindelijke winst, en van één land staat alvast vast dat ze hem zaterdag douze points geven: Armenië.
De inwoners van de Kaukasusstaat zijn dol op onze zanger, en zijn en masse zijn hit Slow Down gaan downloaden. Met resultaat: dat nummer staat daar nu al sinds dagen op nummer één in de iTuneshitlijst! Maar vanwaar die plotselinge voorliefde voor de 23-jarige Amsterdammer?
Het zal weinig Nederlanders en Armeniërs zijn ontgaan dat de vonk tussen hun tweede landen niet alleen muzikaal was. Douwe had gedurende de optredens dinsdag een uitstekend uitzicht op de Armeense Iveta Mukuchyan, die niet bepaald veel moeite had gedaan om haar schoonheid te verbergen voor de wereld:
[caption id="attachment_137944" align="aligncenter" width="700"]DouweBob_2 Iveta Mukuchyan tijdens haar optreden dinsdagavond. Foto: EBU[/caption]
Douwe Bob doet niet geheimzinnig over zijn gevoelens voor de Armeense schone: "Ze is gewoon een lekker wijf", liet hij woensdag tijdens een interview weten. Gelukkig voor hem gaat het hier niet om eenrichtingsverkeer, en ziet Iveta hem ook wel staan. De twee gaven zelfs een persconferentie samen, waar het vooral leek te gaan om de vonken tussen de twee. "Hij heeft ogen om te verzinken", aldus de Armeese deelneemster. Dat klinkt op zijn minst hoopgevend!
Toch heeft de 29-jarige, helaas voor Douwe, wel haar bedenkingen. "Ze vindt me te jong", aldus Douwe. Maar ook hier ziet hij niet echt een obstakel: "Nou, over een paar dagen ben ik een paar dagen ouder. Misschien lukt het dan." Één ding is in ieder geval zeker: als hij zaterdag net zo doorzet op het podium als in de liefde, moet het helemaal goed komen met die winst!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten