Douwe Bob wil aandacht: 'Fuck de FvD en lang leve de kunst.'

Geen categoriemrt 29 2019, 16:00
Wat een teer zieltje is die Douwe Bob toch. Op Twitter wist hij z'n pijn en tranen niet langer in bedwang te houden en op uw scherm te toveren. Duidelijk geen FVD-fan en Snollebollekes krijgt GelreDome, in tegenstelling tot Douwe, wel twéé keer vol. Met al z'n poëtische genialiteit kwam daar het volgende pareltje uit: 'Fuck de FvD en lang leve de kunst.'
Dit was een reactie op een eerdere tweet van hem, waarin hij het volgende zei:
De ironie hier is natuurlijk dat deze halfbakken artiest zich nu zorgen maakt over politiek, sociaal en cultureel verval, terwijl hij daar zelf nét zo hard aan heeft bijgedragen toen hij hulpverleners heeft uitgescholden en bedreigd. Drie maanden voor dit voorval zat hij ook al dronken achter het stuur.
Dat Snollebollekes geen hoogwaardig staaltje cultuur is snapt iedereen. Er zal ook niemand zijn die z'n geld daar aan uitgeeft en meent een kunstzinnig iets mee te gaan maken. Het is plat vermaak, waarschijnlijk om even van al dat anti-FVD gedram weg te zijn en eens gewoon te kunnen genieten van een avondje zonder politiek, drama en gezeik.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten