Drama voor Khloé Kardashian: Lamar herkent vrienden en familie nauwelijks meer na zijn coma

Geen categorienov 16 2015, 21:00
De ex van Khloé zou ernstige hersenbeschadigingen hebben opgelopen.
Terwijl Kim Kardashian klaagt over haar zwangerschapsperikelen, heeft ook zusje Khloé het niet makkelijk. Haar ex-man Lamar Odom heeft waarschijnlijk ernstige hersenbeschadigingen opgelopen en herkent zijn vrienden en familie nauwelijks meer. Vorige maand werd Lamar opgenomen in het ziekenhuis na te zijn bezweken aan een overdosis drugs en plantaardige viagra. De voormalige basketballer had daarvoor vier dagen lang gefeest in een bordeel bij Las Vegas, en dat werd hem dus bijna fataal.
Dagenlang leek het erom te spannen of Lamar het überhaupt wel zou overleven. Daarom was het een enorme opluchting toen Lamar tegen alle verwachtingen in wakker werd uit zijn coma – en zelfs al wat stapjes zette. Het feestbeest werd vervolgens naar een ziekenhuis in Los Angeles gebracht om te revalideren. Hoewel Lamar eerst snel leek te herstellen, gaat zijn revalidatie gepaard met veel teleurstellingen.
[caption id="attachment_122178" align="aligncenter" width="535"]Khloé en Lamar in betere tijden Khloé en Lamar in betere tijden[/caption]
De ex van Khloé ondervindt namelijk meer negatieve gevolgen van zijn coma dan eerst werd gedacht. Hij zou nog steeds veel moeite hebben met lopen, praten en hij herkent zijn familie en vrienden nauwelijks. Ook kijkt de voormalige topsporter nogal leeg uit zijn ogen. Dit alles baart veel zorgen bij de behandelende artsen, die vrezen voor ernstige hersenbeschadigingen. Wat in ieder geval duidelijk is, is dat Lamar nooit meer zo gezond zal worden als tijdens zijn basketballcarrière – een gruwelijk testament van wat drugs met je kunnen doen.
Gelukkig is er temidden van alle drama ook nog een lichtpuntje: Khloé en Lamar zijn door het ongeluk weer helemaal tot elkaar gekomen. Het zusje van Kim Kardashian voelde weer zoveel liefde voor haar ex, dat ze samen met Lamar heeft besloten om hun scheiding te annuleren en samen de draad weer op te pakken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten