Drie opgepakte terroristen blijven vastzitten in België

Geen categoriejun 19 2016, 16:00
Met de arrestaties zou een nieuw bloedbad voorkomen zijn.
Zoals wij toen al berichtten hebben de Belgische autoriteiten afgelopen zaterdag maar liefst 12 verdachte terroristen opgepakt. Volgens de politie zouden deze wannabe massaslachters van plan zijn om aanslagen te plegen op fans van het nationale voetbalteam van onze zuiderburen.
De verdachten in kwestie zijn bekenden van de terroristen die de aanslagen in Zaventem en Maalbeek pleegden. Na die aanslagen zou de entourage van die groep een nieuwe terreurcel hebben opgezet.
Belgische media melden dat de autoriteiten deze wannabe terroristen uiteindelijk op konden pakken omdat ze na de eerder vermelde aanslagen besloten om telefoongesprekken van vrienden en familie van de verantwoordelijke terroristen af te luisteren. Deze figuren spraken regelmatig over concrete plannen om aanslagen te plegen. Uiteindelijk greep de politie in omdat het allemaal wel erg concreet was en een aanslag op handen was.
Van de 12 opgepakte extremisten zitten er nu 3 nog steeds vast. Dat zijn er mijn inziens 9 te weinig, maar het is natuurlijk stukken beter dan 0. We moeten nu hopen dat één van de terroristen begint te praten en informatie prijsgeeft over hun plannen.
En zij die niet praten moeten natuurlijk probleem verscheept worden naar Guantanamo Bay. Laat de Amerikanen ze maar een tijdje waterboarden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten