Drie piepjonge criminelen tussen 10 en 14 jaar dreigen 9-jarige neer te steken om step

Drie piepjonge criminelen tussen 10 en 14 jaar dreigen 9-jarige neer te steken om step

Jongeman hanteert mes. Bron: Shutterstock.

Een negenjarig jongetje is woensdagavond rond 20.30u in Den Helder beroofd van zijn step. Drie nauwelijks oudere kinderen, met leeftijden tussen de 10 en 14 jaar, wilden het voertuig hebben, en dreigden het kereltje neer te steken met een mes dat ze bij zich hadden als hij de step niet afgaf. Dat meldt De Telegraaf. De geschrokken jongen liet de step achter en rende weg.

De politie is op de hoogte van het incident, en ondersteunt de lezing van de bestolen 9-jarige: "Het slachtoffer kon wegrennen en moest zijn step, met witte wielen, achterlaten. Hij heeft aangifte gedaan." De identiteit van de drie straatrovers is nog niet met zekerheid vastgesteld, maar de politie is bezig met de zaak. Wel zijn er twee verdachten aangehouden, van wie één inderdaad een elektrische step bij zich had.

Wie tips heeft of getuige was van het incident, kan de politie benaderen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer