Drink jij wel eens citroenlimonade? Dit is er wat er met je lichaam gebeurt als je dat ook eens in de winter probeert..

Drink jij wel eens citroenlimonade? Dit is er wat er met je lichaam gebeurt als je dat ook eens in de winter probeert..

Citroenlimonade is doorgaans iets dat mensen in de zomer drinken. De reden ligt voor de hand: lekker frisse verkoeling zoeken. Maar wat zou er gebeuren als je het ook eens 's winters probeert?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is citroenlimonade helemaal niet iets wat je alleen kan drinken als het zomer is. Sterker nog: citroenlimonade is heel het jaar dóór gezond, en dat blijkt uit vanalles en nog wat. Een glas citroenlimonade per dag balanceert je pH-waarde, maar zorgt er ook voor dat je lichaam wordt ongiftigd. Twee gezonde vliegen in één klap geslagen, dus!

De meest gezonde citroenlimonade kan je helemaal zelf maken, en dat doe je als volgt:

Winter-Lemonade-That-Will-Detoxify-Your-Body-and-Keep-You-Warm-During-Cold-Days-1

Pers als eerste de citroen, en laat het verse citroensap in een beker lopen. Voeg dan de honing en de gember toe, en roer het goed door elkaar. Vervolgens nog wat heet water bij gieten en voila! Je hebt je eigen zelfgemaakte citroenlimoade.

Ben je op zoek naar nog meer gezonde stukken fruit om je gezondheid én de leefbaarheid van je huis te verbeteren? Probeer dan ook eens een banaan!

Lees meer over:
fruit culinair koken

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties