Drink jij wel eens citroenlimonade? Dit is er wat er met je lichaam gebeurt als je dat ook eens in de winter probeert..

Drink jij wel eens citroenlimonade? Dit is er wat er met je lichaam gebeurt als je dat ook eens in de winter probeert..

Citroenlimonade is doorgaans iets dat mensen in de zomer drinken. De reden ligt voor de hand: lekker frisse verkoeling zoeken. Maar wat zou er gebeuren als je het ook eens 's winters probeert?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is citroenlimonade helemaal niet iets wat je alleen kan drinken als het zomer is. Sterker nog: citroenlimonade is heel het jaar dóór gezond, en dat blijkt uit vanalles en nog wat. Een glas citroenlimonade per dag balanceert je pH-waarde, maar zorgt er ook voor dat je lichaam wordt ongiftigd. Twee gezonde vliegen in één klap geslagen, dus!

De meest gezonde citroenlimonade kan je helemaal zelf maken, en dat doe je als volgt:

Winter-Lemonade-That-Will-Detoxify-Your-Body-and-Keep-You-Warm-During-Cold-Days-1

Pers als eerste de citroen, en laat het verse citroensap in een beker lopen. Voeg dan de honing en de gember toe, en roer het goed door elkaar. Vervolgens nog wat heet water bij gieten en voila! Je hebt je eigen zelfgemaakte citroenlimoade.

Ben je op zoek naar nog meer gezonde stukken fruit om je gezondheid én de leefbaarheid van je huis te verbeteren? Probeer dan ook eens een banaan!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties