Dronken malloot probeert show te verstoren. Deze komiek maakt echter gehakt van de vrouw

Geen categoriemei 22 2016, 9:00
Tijdens een comedyshow staat ineens een vrouw op die onzin begint te schreeuwen tegen de komiek. Show verpest? Helemaal niet. De komiek pakt de vrouw met beide handen aan, en torpedeert haar volledig en gigantisch. Pijnlijk voor haar, maar hilarisch voor ons!
Sommige mensen kunnen het gewoon niet helpen: ze zijn nu eenmaal strontvervelend en moeten dat te pas en te onpas laten blijken. Neem nu deze show, waarbij een vrouwelijk toehoorder een plaatsje neemt op de voorste rij van een standup comedyshow. Dat geeft haar het recht om de komiek op brutale wijze te onderbreken en lastig te vallen gedurende zijn optreden. Althans, dat denkt zij.
Alle anderen vinden het natuurlijk alleen maar irritant dat mevrouw zich meent te moeten aanmatigen dat ze onderdeel van de show is, maar de komiek van dienst - Steve Hofstetter - is de kwaadste niet, en besluit een woordenwisseling met de vrouw onderdeel te maken van de performance. Dat was natuurlijk een briljant plan. Althans: vanuit het oogpunt van entertainment. De toehoorders hadden immers de tijd van hun leven met de aanpak van de komiek. Eén persoon had het echter niet zo naar haar zin: en dat was de door de show heen blèrende vrouw natuurlijk zelf...
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/05/Drunk-Heckler-Owned-for-4-Minutes2.mp4"][/video]
Ja, dat noemen we in goed Hollands nu echt volledig afgedroogd. Steve laat werkelijk geen spaan heel van de vervelende vrouw!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten