Dronken worden is zo slecht nog niet: beschonken vrienden eindigen in Mallorca

Dronken worden is zo slecht nog niet: beschonken vrienden eindigen in Mallorca

Zo doe je dat.

Oké, het is een ander soort nieuws dan u gewend bent van DDS, maar dat maakt het niet minder vermakelijk. Een stel vrienden genoten van hun vrije tijd, dronken flink wat bier, en besloten in een melige bui om te kijken of er nog vliegtickets beschikbaar waren. Nou, die waren er. Het gevolg? De heren zijn nu lekker vakantie aan het vieren op Mallorca:

Samen met een van zijn vrienden, Nigel, vertrok hij naar Cardiff Airport om bij aankomst een vlucht naar Palma te boeken. Het duo viel tijdens de vlucht in slaap en werd wakker op het Spaanse eiland.

Het meest hilarische is dat de heren niet wisten naar welk Palma ze gingen. Er is immers ook een Palma in Italië. Ze begrepen dus pas dat ze naar Mallorca gingen toen ze wakker werden.

De les van dit verhaal? Het is soms écht heel prima om samen met vrienden van het leven te genieten. Dat is misschien niet heel politiek correct, maar who cares? Het bewijst maar weer dat de leukste aspecten van het leven uit verrassingen bestaan.

Lees meer over:
Buitenland Mallorca

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties