Duitse kleuter stuurt een brief naar zijn overleden opa. Wat er dan gebeurt had niemand kunnen vermoeden...

Geen categoriesep 11 2016, 15:00
Duitse kleuter stuurt een brief aan zijn opa en krijgt wonderlijk genoeg een reactie terug.
Toen de opa van een Duitse kleuter kwam te overlijden, was de kleuter natuurlijk ontroostbaar. Om het jongetje op te vrolijken kwam zijn moeder met het geweldige idee om een brief te schrijven naar zijn opa. Hij schreef de brief, hing hem aan een ballon en stuurde hem op deze manier naar de hemel.
Maar niemand kon vermoeden dat hij ook daadwerkelijk een reactie zou krijgen op zijn brief.

Een paar dagen nadat het jochie zijn heliumballon de lucht in liet gaan, werd er een pakketje bezorgd bij het gezin. “Je luchtballon vloog zo hoog dat hij de hemel heeft bereikt. Ik kon hem gelukkig vangen”, zo stond er te lezen. “Maak je om mij maar geen zorgen, het gaat prima met me. Maar ik mis jullie natuurlijk wel. Liefs, je opa.”

En alsof zo'n ontzettend lieve brief nog niet genoeg was, stuurde de verzender ook nog een prachtig cadeau mee. Phil kreeg een mooie teddybeer.
Phils moeder zou natuurlijk heel erg graag willen weten wie deze fantastisch lieve verzender is, en heeft daarom een bericht op Facebook geplaatst. Het bericht is inmiddels al meer dan 36.000 duizend keer gedeeld, maar werd om onbekende redenen verwijderd. Op twitter was er nog een screenshot te vinden. Hopelijk heeft de verzender inmiddels vernomen van dit ontzettend dankbare berichtje.
https://twitter.com/teddybaeruj/status/774145894245511172
Wat is het toch geweldig om te weten dat er nog steeds van dit soort onzelfzuchtige mensen rondlopen op deze wereld. Als we allemaal nu eens iets liefs doen voor een ander, dan maken we er op onze eigen manier toch een beetje een mooiere en betere wereld van.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten