shutterstock 155512811

Duitse partij wil automatisch asiel in stellen voor 'klimaatvluchtelingen'. Voorstel Die Grünen voorbode voor Nederland?

Geen categoriedec 16 2019, 10:00
In Nederland zitten we al opgezadeld met de idioterie van GroenLinks, zij komen vaak genoeg al met betutteling of volslagen debiele plannen. De groene broeders van GroenLinks in Duitsland zijn echter nog een maatje groter, als wij al dachten dat GroenLinks niet met beide benen in de maatschappij staan dan moet men eens kijken wat Die Grünen allemaal wel niet voorstellen!
De term 'klimaatvluchteling' is al vaker genoemd door de Partij van de Dieren in Nederland, maar nu blijkt dat er een partij in Duitsland is - met nog een aardig mandaat ook. Die deze 'klimaatvluchtelingen' willen opvangen. Want wij in het Westen zijn natuurlijk 'Klimaatracisten' die alles wat slecht is in de wereld hebben veroorzaakt.
https://twitter.com/Addertje2/status/1206360791353626625?ref_src=twsrc%5Etfw
Het voorstel komt van Claudia Roth - die tevens ook vice voorzitter is van het Duitse parlement - die van mening is dat wanneer klimaatvluchtelingen naar Duitsland komen, zij direct asiel moeten krijgen. Niet alleen Duitsland, ook andere ontwikkelde landen moeten de deuren wijd openzetten voor deze 'klimaatvluchtelingen'.
Na het desastreuze wir-schaffen-das-beleid zijn gelukkig veel partijen huiverig voor deze idioterie. Duitsland - en andere landen in de EU - kunnen niet ineens massaal 'klimaatvluchtelingen' gaan opvangen. Hoe wil men überhaupt gaan verifiëren dat iemand een 'klimaatvluchteling' is en niet gewoon een economische migrant?
Duitse politiek is soms komischer dan de politiek hier in Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten