Duitse politie is 3151 'politiek gemotiveerde criminelen' uit het oog verloren!

Duitse politie is 3151 'politiek gemotiveerde criminelen' uit het oog verloren!

Is dat even balen, tussen al dat schaffen door zijn de Duitsers zomaar 368 radicale moslims in eigen land uit het oog verloren! In totaal is men daar 3151 'politiek gemotiveerde criminelen' kwijt! Dat meldt The Post Online.

De partij Alternative für Deutschland kreeg antwoord van de regering naar aanleiding van vragen die zij hadden gesteld over terroristen en inlichtingen. Met droge ogen wordt ze verteld dat 368 radicale moslims 'in alle waarschijnlijkheid' vrij in Duitsland ronddwalen, en nog eens 2783 net zo gevaarlijke figuren mógelijk óók, maar misschien ook wel in de rest van Europa.

3151 'Politiek gemotiveerde criminelen', een zorgvuldig gekozen term zodat ook die enkele linkse, rechtse, christelijke en boeddhistische terroristen niet worden uitgesloten. Dat er 368 radicale moslims bij die groep van 3151 horen, laat overigens weinig twijfel bestaan over waar die overige 2783 uit bestaat. Een steekproef van ~10% die volledig uit één specifiek groepskenmerk blijkt te bestaan? Dat is geen toevalligheidje meer. Enfin, voor de overige 2783 'politiek gemotiveerde criminelen' is een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd door Interpol. Men weet dus niet eens zeker of ze nog in Duitsland zijn!

Kort samengevat heeft Merkel dus minimaal 368 maar waarschijnlijk 3151 radicale moslims Europa binnengehaald, geprobeerd ze in de gaten te houden en keihard gefaald, waardoor Duitsland en mogelijk de rest van Europa nu met de gebakken peren zit.

'Wir schaffen das', als slogan, krijgt zo langzamerhand een lading van naïviteit, onnozelheid, onkunde en maatschappelijke suïcide, terwijl het ooit zo optimistisch bedoeld was. Een aanzienlijk deel van Europa zag dit allang aankomen natuurlijk maar die gaan binnenkort hun handen vol krijgen aan de schokgolf van Merkels' deugpolitiek.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties