Dus... Haartattoo's. Is de nieuwe Kylie Jenner Challenge geboren?

Dus... Haartattoo's. Is de nieuwe Kylie Jenner Challenge geboren?

Al decennialang zetten mensen tatoeages op hun huid. Maar realityster en model Kylie Jenner heeft een belangrijke innovatie: tattoo's in je haar!

Enkele maanden geleden veroverde Kylie Jenner - Kim Kardashians ondeugende halfzusje - het internet met haar eigen 'Kylie Jenner Challenge'. De 18-jarige femme fatale had namelijk een manier gevonden om grotere lippen te krijgen zonder daarvoor onder het mes te hoeven. Niet iedereen was onverdeeld enthousiast over het idee, maar ze had er duidelijk wel een hit mee te pakken.

Nu komt Kylie Jenner met de volgende schoonheidsinnovatie: tatoeages in je haar. Ongetwijfeld is deze minder schadelijk dan haar vorige rage. De haartatoeages dus:

Flash tattoos are out, hair tattoos are in.

Those who want to embrace the latest hair trends but hate the idea of permanent change, are in luck.

Hair accessories brand Scünci, created temporary tattoos that you can apply directly to your locks.

En Kylie? Die lijkt de eerste te zijn die een nieuwe trend gespot heeft, en laat zich dan ook vrolijk fotograferen met haar nieuwe haartattoo en haar honden:

https://instagram.com/p/9EMLvYIhlk/

De tattoeages zijn trouwens niet eens duur. Ze kosten €5. En als je ze zat bent, dan kan je ze gewoon weer uitwassen met een beetje water en shampoo. Simpel zat, toch?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Mode haar Kylie Jenner tatoeages

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer