Duyvendakjes aller landen verenigt u, 10-10 komt eraan!

Geen categoriejul 30 2013, 14:00
De zwaar gesubsidieerde klimaatlobbyisten van Urgenda, ongekozen GroenLinksers van de klimaatindustrie waar overheden van hoog tot laag de oren naar laten hangen, organiseren elk jaar op 10 oktober de Dag van de Duurzaamheid.
Oud-inbreker Wijnand Duyvendak haalde het concept enkele jaren terug naar Nederland. Onder het motto "We gaan het zelf doen" lanceerde deze prominente GroenLinkser met diens beruchte antecedenten in de milieusfeer enkele jaren terug zijn 10-10-klimaatcampagne met als doel het verminderen van onze CO2-uitstoot in één jaar met 10 procent, beginnend in 2010.
"Want als iedereen een stapje zet, veranderen we samen de wereld." Niet dat dit de laatste jaren gelukt is en daar wringt nu precies de schoen. Een amper effectief terug te dringen carbon footprint; de prijs van een gezond pruttelende economie. Dit smacht natuurlijk naar 'direct action'. Tegen u, want u doet uw best niet en u moet het dan maar voelen.
In Amerika is de Groene Khmer er inmiddels rijp voor. Groene gekkies in Washington pleiten open en bloot voor direct action, ecoterrorisme. Had je tot voor kort enkel de ecofundi's van Deep Green Resistance (DGR), die de BP-top als afschrikwekkend voorbeeld standrechtelijk wilden executeren voor de olieramp in de Golf van Mexico, nu gaat zelfs de GroenLinks-achterban in de VS zonder aanziens des persoons overstag. Kijk maar eens naar de groene hippies in dit videofragment. Ogenschijnlijk keurige burgers. Enkele flarden van de gebezigde kreten:

"Sometimes you have to shed blood. There’s certain times to use peaceful tactics, and certain times to use more aggressive tactics There's a time for peace, I’m on the non violent side There's a time for peace and there's a time for war. I have nothing against violence it could be necessary."

 

Waar ligt dat toch aan, dat met name uit de groene hoek zo gemakkelijk geweld wordt gepropageerd? Waarschijnlijk valt hierin de onderliggende linkse ideologie een rol toe te dichten. Maar goed, de groene geesten zijn dan wel rijp voor geweld tegen de argeloze burger, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Vraag uzelf achteraf niet hoe het allemaal heeft kunnen gebeuren. Duyvendakjes aller landen verenigt u, 10-10 komt eraan!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten