Dylan gevonden

Geen categoriedec 21 2011, 14:20
Op 50 meter van de plek waar men naar hem zocht.
Het lichaam van de 19-jarige Dylan, die na een feestje van de C1000 niet thuiskwam, is gevonden. Men vond hem op slechts 50 meter van de plek waar zijn ouders nog naar hem hadden gezocht, in een open veld:

'Het is bizar dat zijn ouders op vijftig meter afstand aan het zoeken waren en niet doorhadden dat hun zoon daar in het weiland lag. Het weiland was modderig en drassig en daarom was de eigenaar er heel de week niet geweest. Niemand had verwacht dat hij zo dicht bij de bewoonde wereld zou liggen', zo meldt verslaggever Pieter Bremer van Omroep Brabant.

De doodsoorzaak blijft voorlopig een mysterie. Misschien dat hij opeens onwel is geworden. Ook wordt een misdrijf op dit moment nog niet uitgesloten.
Het is opvallend dat we dit soort verhalen opeens vaker lezen dan ooit. Een andere man, de 26-jarige Youri Bicker, is ook nog altijd vermist. Hij verdween afgelopen zondag - ook al na een avondje stappen.
Je vraagt je af of deze mensen niet gewoon teveel hadden gedronken. Afijn, we wachten het rapport van de lijkschouwer af.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten