Deze dappere maar mishandelde puppy wordt uit een rivier gered. Zijn verhaal zal je inspireren

Geen categorieapr 06 2015, 10:59
Zielig... maar toch ook heel mooi.
Hoe bruut moet je zijn om een lieve puppy te mishandelen? Ik heb werkelijk geen woorden voor mensen die dat kunnen doen zonder daar vervolgens weken, zo niet maanden last van te hebben.
Voorbeeld: de mensen die de dappere kleine puppy in de video hieronder eerst mishandelden en daarna vervolgens van een 10 meter hoge brug in een rivier gooiden.
Screen Shot 2015-04-06 at 10.38.28
Op de foto hierboven ziet u hoe de Amerikaanse organisatie Hope For Paws (Hoop voor Poten) het arme hondje aantrof. Het is echt vreselijk zielig om te zien. Het arme beestje was helemaal verdwaasd, verwaarloosd en zwaar getraumatiseerd. Om het nog erger te maken had hij ook nog eens ongelooflijk veel pijn omdat hij zo vreselijk mishandeld was. De reddingswerkers aaiden hem en zijn enige reactie was dat hij begon te piepen en te janken.
Maar dan komt het goede nieuws: Hope for Paws redt honden en lapt ze vervolgens op waarna ze geadopteerd worden door liefdevolle gezinnen. Dit lieve beestje onderging dezelfde behandeling. Ze namen hem mee naar de dierendokter, zorgden goed voor hem en... nou ja, kijk de video hieronder maar. Laat ik het zo zeggen: het is uiteindelijk toch nog een fantastisch verhaal geworden. Jordan knapte helemaal op en werd uiteindelijk geadopteerd door een familie, waar de twee al aanwezige honden hem onmiddellijk in hun hart sloten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten