image12

Een verbouwing in gedachten? Nu is het moment!

Geen categoriedec 16 2019, 18:59
Wanneer je graag een verbouwing aan je huis wil laten uitvoeren dan kun je daar nu het beste zo snel mogelijk mee beginnen. In verband met de aanhoudende problemen rondom stikstof en pfas hebben bouwbedrijven en aannemers namelijk veel minder nieuwbouwprojecten om aan te werken. Om hun personeel toch aan de slag te laten gaan verlagen zij hun prijzen en nemen ze veel meer kleinere klussen aan. Dit betekent dat het nu niet alleen goedkoper is om een verbouwing uit te laten voeren, maar dat het ook veel gemakkelijker is om een aannemer te vinden! Lees gauw verder voor meer informatie.

Waar moet ik rekening mee houden wanneer ik een verbouwing uitbesteedt?

Een verbouwing uitbesteden is niet zo makkelijk als een bouwafval container bestellen en de aannemer langs laten komen. Ondanks dat je de klus niet zelf uit gaat voeren zul je rekening moeten houden met een aantal belangrijke aspecten. Sommigen daarvan moet je altijd in gedachten houden. Deze zijn als volgt:
1. Afspraken zwart op wit zetten
Het maakt niet uit of je de aannemer persoonlijk kent of dat je veel vertrouwen hebt in hun kwaliteit. Zorg ervoor dat je àlle afspraken die je maakt ook zwart op wit hebt staan. Dit voorkomt simpelweg vervelende verrassingen achteraf of nare communicatieproblemen tijdens de verbouwing. Dat is wel zo prettig!
2. Maak goede afspraken over de prijs
De afspraken die je maakt moeten zwart op wit staan, maar welke afspraken moet je dan in ieder geval maken? De belangrijkste is die van de prijs. Zorg ervoor dat je precies weet wat er wel en wat er niet onder de werkzaamheden van de aannemer valt.

Vraag zo snel mogelijk een offerte aan!

Het is nog niet bekend hoe lang de problemen omtrent stikstof en pfas aanhouden, maar de meeste betrokkenen willen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Dat is om meerdere redenen prettig, maar zodra er een oplossing is gevonden zullen de prijzen voor verbouwingen ook weer stijgen. Vraag dus zo snel mogelijk een offerte aan zodat jouw verbouwing uitgevoerd kan worden voor een mooie prijs!

Tijd voor het leuke deel

Wordt het een keuken, badkamer of een aanbouw? Wat je ook kiest, wanneer je gaat bedenken hoe het er precies uit komt te zien is dit altijd het leukste deel. Geniet dus van het proces en de uiteindelijke verbouwing, maar natuurlijk ook van het eindresultaat!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten