Een ziek jong meisje hangt een tekst voor haar raam waarin ze anderen om pizza vraagt. Deze geweldige studenten bezorgen haar vervolgens de mooiste dag van haar leven

Geen categoriedec 07 2015, 18:00
De 12-jarige Lexi Brown is helaas maar al te zeer bekend met ziekenhuiskamers. In 2014 kreeg ze namelijk te horen dat ze kanker had. Sindsdien ligt ze regelmatig in het ziekenhuis.
Ze had echter nooit kunnen bevroeden dat de beslissing om naar een ziekenhuis te gaan nabij een studentenvereniging - Sigma Alpha Epsilon House van de University of California, Los Angeles - uiteindelijk zou resulteren in een avond met pizza... en in een fantastische vriendschappen met een aantal bijzonder vriendelijke studenten.
https://twitter.com/Team_Lexi_Brown/status/665606390229041152
Onlangs besloten Lexi en haar moeder namelijk om een bord voor het raam te hangen met daarop het verzoek of iemand pizza voor hen wilde halen. Het was half bedoeld als grap: op deze manier hoopten ze even te vergeten dat Lexi ernstig ziek is.
Wat Lexi niet wist is dat de heren van de studentenvereniging het bord zagen en vervolgens besloten om er iets mee te doen:

“Five guys come in, and they had a guitar and dozen roses and a box of pizza,” Lisa says. “They introduced themselves and said, ‘We saw your sign; we’re here.’ They stayed for a half an hour, they sang this song and I started bawling my head off. I’m like, ‘I can’t believe these people are here for my child.’”

"Bawling my head off" betekent dat ze tranen met tuiten huilde. Van vreugde, natuurlijk. Ze kon het maar nauwelijks geloven dat een stel studenten - die haar en haar dochter helemaal niet kenden - zomaar de tijd namen om Lexi eens goed te verwennen met pizza én een muziekavond.
En dat was niet alles: de avond was namelijk slechts het begin van een hechte vriendschap. Toen de jongens hoorden dat Lexi een grote voetbalfan is gaven ze haar shirts van hun universiteitselftal, sjaals, en meer zulks goeds. Ze gaven haar zelfs tickets om een wedstrijd bij te wonen van het team; een wedstrijd die ze persé voor haar wilden winnen.
Ook zeiden ze op een dag dat Lexi uit haar raam moest kijken. Toen ze dat deed zag ze opeens dat de heren studenten hun dak hadden verlicht met lampjes die haar naam vormden:
lexi
Door de geweldige vriendelijkheid van de studenten heeft Lexi weer goede moed. Ze zegt dat ze er alles aan zal doen om haar strijd tegen kanker te winnen.
Laten we hopen dat dit haar lukt. De wereld zou veel armer zijn als zo'n leuk, energiek meisje er niet meer is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten